Please reload

A 4-a Conferință Internațională pentru Avansarea Profesiei de Expert Social în Țările post-Sovietice: Realizările și Provocările Educației în Domeniul Asistenței Sociale

March 6, 2018

A.O. "Proiectul Casa Mare" împreună cu Asociația Națională a Experților și Asistenților Sociali din Moldova și Uniunea Publică a Asistenților Sociali din Azerbaidjan anunță organizarea celei de a 4-a Conferințe Internaționale pentru Avansarea Profesiei de Expert Social în Țările post-Sovietice: Realizările și Provocările Educației în Domeniul Asistenței Sociale care va avea loc în incinta Universității de Stat de Cultură și Arte din Azerbaidjan, Baku, în perioada 26-27 din aprilie 2018.

 

Această conferință va continua dialogul dintre academicienii și practicieni din domeniul asistenței și expertizei sociale din țările post-sovietice, lansat la conferințele din Moldova (2015 și 2016) și în Georgia (2017). A 4-a Conferință de la Baku va oferi din nou o platformă pentru schimb de idei, strategii și programe educaționale pentru dezvoltarea instruirii și profesionalizării asistenților și experților sociali.

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

The Cardinals are Here - Moldova 12

June 5, 2018

1/5
Please reload

Recent Posts
Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic

© 2014 Project Casa Mare